×

Wij gebruiken cookies voor het verwerken van data. Meer weten? 

Hulp nodig met kiezen? 0348 80 99 77

Je bestelling altijd thuis gemonteerd geleverd.

Standaard gratis verzending in Nederland

OVER ONS

Nu thuiswerken steeds meer gestimuleerd wordt en het bedrijfsleven mede door de huidige corona crisis ziet dat dit ook goed blijkt te werken en ook andere bijkomende voordelen biedt is er niet alleen nu maar ook voor de toekomst meer vertrouwen om medewerkers vaker thuis te laten werken.

Wij zien helaas wel dat veel situaties eigenlijk niet geschikt zijn om goed thuis te werken en willen natuurlijk niet dat we hierdoor een probleem creëren in de vorm van bijvoorbeeld lichamelijke klachten die kunnen ontstaan door een verkeerde werkhouding.

Om deze reden hebben wij een selectie gemaakt van bureaustoelen die uitstekend geschikt zijn voor een goede zithouding in een huiselijke omgeving.

Als totaal inrichter kunnen wij u ook helpen om uw thuiswerkplek nog verder te optimaliseren, waarbij u kunt denken aan zaken als een bureau (vast of flexibel op hoogte instelbaar) en ergonomische producten (muis, toetsenbord, laptopstandaard, etc.). 

 

Ralph Voet heeft inmiddels zijn sporen verdiend in de wereld van de projectinrichting. Al ruim 15 jaar houden wij ons bezig met het inrichten van de diverse bedrijfsruimtes, maar ook bij particulieren komen wij graag over de vloer.

Wij werken met een klein team met veel plezier en persoonlijke aandacht aan iedere opdracht. Wij zeggen altijd dat wij kunnen leveren "van vloer tot plafond en alles daartussen in" en dit geeft ook precies aan wat wij doen, niets is ons te gek; een opdracht groot of klein, wij willen en kunnen er voor iedereen zijn!

Een werkruimte moet voelen als thuiskomen, een plek waar je jezelf kunt zijn, de plek waar je graag naar toe gaat. De persoonlijke wens van de klant is waar wij beginnen met “bouwen” en onze ideeën toevoegen.

Elk traject opnieuw realiseren wij met en voor de klant de plek waar ze willen zijn; op het werk en thuis; zakelijk en privé.

Wij zijn trots op de ruimtes die we al hebben mogen inrichten en kijken uit naar de uitdagingen die nog komen gaan.

 

 

×

Iemand koos zojuist voor

Recentelijk bekeken

Top